To see all content, you will need the current version of Adobe Flash Player to view it.

Välkommen! Om oss Historik Våra Hundar Valpar På gång 2018 & 2019 Hänt 2017  Hänt 2016  Hänt 2015 Hänt 2014 Hänt 2013  Hänt 2012  Hänt 2011 Hänt 2010 Släktforum Resultat - Tidigare Gästbok Minnen Länkar 

Hänt 2010

År 2010

Det här ska få bli Loffes år. Han har fått stå tillbaka för tikarna.och deras meritering.Målet är att han ska starta i lydn.kl 1, samt förhoppningsvis även på jaktprov i nkl. Några utställningar kanske det också blir om han grovnar lite mer i bröstkorg och huvud.

Aktivitetsdag hos Desire 17/1

Vi samlades ett gäng för att tillsammans med Desire gå en runda i skogen och träna lite samt grilla korv.

Det tog lite tid att få fart på grillen..

...men det gjorde inget för vi tränade under tiden.

Korven smakade bra och vi behövde inte bränna oss på den.

Loffe fick bra träning på att ligga plats lös medan matte gick runt och plåtade.

Det var ganska trötta, men nöjda, hundar och förare, som i skumrasket kom tillbaka från den ca 7 km långa rundan. -TACK för ett trevligt arrangemang!

Massagekurs med Lotta Gadd den 30/1

Lotta demonsrerade först på sin Santos.

Sen gick hon runt och visade på våra hundar. (här med Loffe)

Medan Lotta föreläste satt Loffe i sin bur och väntade på att "bli knådad".

Vilken tjockis Isa var före nedkomsten.

Den 13 februari föddes Isas valpar , 7 st. 4 hanar och 3 tikar.

Det blev lite dramatiskt då vattnet gick utan att värkarbetet kommit igång. Men efter kontakt med Läckeby djursjukhus fick vi rådet att ut och springa. Och efter gatlopp med Isa i tio cm nysnö så började äntligen värkarbetet efter fem timmar och efter ytterligare en timme föddes "proppen", en gul hane på 460 gr. Sen gick allt som smort , alla var födda inom tre timmar.Fördelningen var två svarta och två gula hanar och två svarta och en gul tik. Alla var pigga och började genast dia.

Click here to edit the text

Den 25/2 började valparna öppna ögonen. Efter ett par dagar kunde alla plira så smått.

Åtta veckor går snabbt. I mitten av april hade alla flyttat till sina nya hem. Spridningen var ganska stor. Ofelia hamnade i Norberg, Oros i Läckeby, Opus i Grästorp, Loffe i Smålandsstenar och Molly i Södertälje. Lite mer på nära håll har vi Ozzie i Björköby och Tilda i Stensjön. Alla har funnit sig väl tillrätta i sina nya hem.

Till sid. 2

Till sid. 3

Till sid. 4

forts....

Molly, här 3 mån. hälsar till oss från Södertälje.Och Opus, med husse, när han är 5 mån. sänder en hälsning från Grästorp.