To see all content, you will need the current version of Adobe Flash Player to view it.

Välkommen! Om oss Historik Våra Hundar Valpar På gång 2018 & 2019 Hänt 2017  Hänt 2016  Hänt 2015 Hänt 2014 Hänt 2013  Hänt 2012  Hänt 2011 Hänt 2010 Släktforum Resultat - Tidigare Gästbok Minnen Länkar 

Hänt 2011

Till sid. 2

Så är det 2011 - Nytt år, nya förhoppningar

Snö, snö, snö och så lite mera snö. Året börjar med snöpulsande hundpromenader i nästan meterdjup snö. Men hundrna misstycker inte, särskilt inte Loffe o Dixie som rullar på ryggen i snön.Vi så glada att vår gamla Dixie fortfarande hänger med och njuter av livet trots sina 14 år.

7/2 Då födde Fanny tre pyttesmå valpar. De vägde mellan 275 och 325 g. Här är de bara några timmar gamla.

Men tiden går fort och vid fem veckors ålder blir mamma Fanny ganska hårt åtgången av sina ätteläggar - Det gör ont att bli biten i läppen.

En sån tur att Isa hjälper till att leka med och fostra de små.Och i början av april flyttade de till nya hem.

17/4 - Labradorklubbens Utställning i Moheda

Loffe och Isa och Kajsa (dotter till Fanny) fick följa med till Moheda. Där träffade vi Fidela och Madam (döttrar till Isa) samt Nelson (son till Kajsa) och två söner från Isas sista kull, Lilleloffe och Ozzie. De senare gick i juniorklass, som vanns av Ozzie. Loffe blev trea. Nelson blev trea i ukl. Alla tikarna i jaktkl. var Rondeushundar. Fidela vann med mamma Isa som tvåa och Kajsa blev trea. Alla fick HP.Sen hade Isa en avelsklass som fick HP och så hade vi även en Uppfödargrupp (Isa, Kajsa, Fidela o Madam), här blev vi tvåa av tre grupper som visades. - Vi var ganska nöjda med dagen.

Lite blandade bilder från utställningen

I övrigt har våren flutit på ganska lugnt. Det har blivit lite träning på Brukshundklubben för Isa och Loffe. Men några planer på tävlingsstarter har vi inte haft. Därtill behövs mer intensiv träning och det har vi inte haft tid till under tiden med valparna. Loffe och jag har varit nere hos Jennifer och Fidela och tränat en del jakt på deras fina marker i Kallsjö.Loffe har också varit med och tränat blodspår med Jaktvårdskretsen i Björköby. Så lite aktiviteter har hunnits med iallafall.

Med Ozzie i ringen

Ozzie med husse o matte.

"Lille"Loffe med matte o husse.

Linda samt Nelson medmatte.

Isa i ringen med matte.

Till sid. 3

forts....

Till sid. 4