To see all content, you will need the current version of Adobe Flash Player to view it.

Välkommen! Om oss Historik Våra Hundar Valpar På gång 2018 & 2019 Hänt 2017  Hänt 2016  Hänt 2015 Hänt 2014 Hänt 2013  Hänt 2012  Hänt 2011 Hänt 2010 Släktforum Resultat - Tidigare Gästbok Minnen Länkar 

Hänt 2012

forts....

Nytt År 2012 - med solsken och gröna gräsmattor.

Året började i moll, då vi redan den 2 jan. nödgades ta avsked av vår gamla trotjänare Dixie. men vi är oerhört tacksamma att vi har fått behålla henne så länge.Hon har inte varit sjuk en dag i sitt liv och var otroligt pigg och alert även de sista åren. - Hon har gett oss många fina minnen.

Spårträning i skogarna hemma hos Jennifer i Kallsjö

Eftersom snön lyste med sin frånvaro så passade vi på att introdusera Quini i viltspårandets mysterier. - Det gick över förväntan. - Lite hade vi ju testat hemma men nu blev det mera "på riktigt" med sele och lina.

Först var det sele på........................sen iväg i riset och mossan............"Titta vad jag hittade!"

Men snön var inte långt borta..............

Då blev det släktmöte på brukshundklubben i Myresjö. Fr. v. Viggo, Quini, mamma Isa och Zimba.

Zimba stannade hos oss i två veckor medan husse låg på lasarettet.

Då hjälptes han och Quini åt med att "beskära buskar"

SSRK:s vårutställningar i Mjölby 12/2 och Moheda 4/3

Samtliga hundar var anmälda till båda utställningarna. I Mjölby var det 105 labradorer som ställdes ut och i Moheda 63 st. - Bäst gick det för Fanny som fick Exellent vid båda tillfällena, och i Mjölby blev hon 3:a Bästa veteran och i Moheda 2:a i vet kl. Isa blev 4:a i Jaktkl. i Mjölby och 2:a i Moheda.För Loffe gick det inte så bra i Mjölby men han fick Ex. i Moheda men blev inte placerad.Quini hade 16 medtävlare i Mjölby och blev inte placerad där men i Moheda blev hon 4:a i valpkl. 2.

På hästhoppning i Sävsjö 3/3

Filippa red både "Tulle" och "Mirelle", 2 lopp på varje och lyckades gå felfritt alla gånger och fick 4 fina rosetter. - Quini gav Mirelle en grattispuss efter loppet.

"Hästar är läskigt stora."