To see all content, you will need the current version of Adobe Flash Player to view it.

Välkommen! Om oss Historik Våra Hundar Valpar På gång 2018  Hänt 2017  Hänt 2016  Hänt 2015 Hänt 2014 Hänt 2013  Hänt 2012  Hänt 2011 Hänt 2010 Släktforum Resultat - Tidigare Gästbok Minnen Länkar 

Hänt 2012

forts....

Nytt År 2012 - med solsken och gröna gräsmattor.

Året började i moll, då vi redan den 2 jan. nödgades ta avsked av vår gamla trotjänare Dixie. men vi är oerhört tacksamma att vi har fått behålla henne så länge.Hon har inte varit sjuk en dag i sitt liv och var otroligt pigg och alert även de sista åren. - Hon har gett oss många fina minnen.

Spårträning i skogarna hemma hos Jennifer i Kallsjö

Eftersom snön lyste med sin frånvaro så passade vi på att introdusera Quini i viltspårandets mysterier. - Det gick över förväntan. - Lite hade vi ju testat hemma men nu blev det mera "på riktigt" med sele och lina.

Först var det sele på........................sen iväg i riset och mossan............"Titta vad jag hittade!"

Men snön var inte långt borta..............

Då blev det släktmöte på brukshundklubben i Myresjö. Fr. v. Viggo, Quini, mamma Isa och Zimba.

Zimba stannade hos oss i två veckor medan husse låg på lasarettet.

Då hjälptes han och Quini åt med att "beskära buskar"

SSRK:s vårutställningar i Mjölby 12/2 och Moheda 4/3

Samtliga hundar var anmälda till båda utställningarna. I Mjölby var det 105 labradorer som ställdes ut och i Moheda 63 st. - Bäst gick det för Fanny som fick Exellent vid båda tillfällena, och i Mjölby blev hon 3:a Bästa veteran och i Moheda 2:a i vet kl. Isa blev 4:a i Jaktkl. i Mjölby och 2:a i Moheda.För Loffe gick det inte så bra i Mjölby men han fick Ex. i Moheda men blev inte placerad.Quini hade 16 medtävlare i Mjölby och blev inte placerad där men i Moheda blev hon 4:a i valpkl. 2.

På hästhoppning i Sävsjö 3/3

Filippa red både "Tulle" och "Mirelle", 2 lopp på varje och lyckades gå felfritt alla gånger och fick 4 fina rosetter. - Quini gav Mirelle en grattispuss efter loppet.

"Hästar är läskigt stora."